2015. júl 29.

5 ok, amiért érdemes átjelentkezned az Edutus Főiskolára! (ÁVF-esek figyelem!)

írta: MandoMilan
5 ok, amiért érdemes átjelentkezned az Edutus Főiskolára! (ÁVF-esek figyelem!)

Ez a tartalom, felhívás nem csak néhai Általános Vállalkozási Főiskola (ÁVF) hallgatóinak szól, hanem mindenkinek, aki szeretne átjelentkezni az Edutus Főiskolára, és végre egy emberközeli főiskolán tanulni! A "volt" ÁVF-es hallgatók és az IBS között érdekes és sokszor megbotránkoztató események zajlottak le az utóbbi időben. Az első örömök után mindenki szembesült azzal, hogy nem lesz ez egyszerű menet a váltás, vagyis ÁVF-esként az IBS-re járni. De, most nem azért írok, hogy bármiféle konfliktust ecseteljek, jobbat mondok. Diákok! Gyertek hozzánk tanulni, hogy miért? 

1. Akár 100%-ban beszámítjuk eddig elvégzett tárgyaidat.
2. Akár 34%-kal olcsóbb tandíj! Sőt a tandíj ledolgozható! 
3. Szakmailag elismert oktatók! A volt ÁVF-es tanárok közül sokan az Edutus Főiskolát választották, így volt oktatóiddal is találkozhatsz, sőt taníthatnak téged a főiskolánkon.
4. Emberközeli főiskola - Remélem ezt nem kell magyaráznom. Mi érted vagyunk, gyere hozzánk és az első perctől megtapasztalod. 
5. Összetartó hallgatók. Na, jó nem leszek sablonos egy blogon. Figyelj! Gyere hozzánk, saját kávézót üzemeltetünk, ahol hallgatótársaid dolgoznak. És a legjobb kávét készítik neked. Az Edufit Wellness Központban pedig a vizsgaidőszak stresszét, fáradalmait vezetheted le. 
+1 Az Edutus Campusa a Villányi úton van. (Az ÁVF-es hallgatóknak ez ismerős terep lehet, várunk titeket!)

Ne feledd! Átjelentkezési határidő: 2015. szeptember 10.! Kattints ide, hogy minden információt megtudj az átjelentkezésről.

ÁVF-esek figyelem! 
Készítettünk egy könnyen áttekinthető tantárgyi ekvivalencia táblázatot, ami segítséget nyújt a kreditbeszámításhoz. Kattints ide, és le tudod tölteni. 

Másik főiskolára jársz?
Téged is várunk, jelentkezz át hozzánk! Kattints ide és nézd meg az egyes szakokhoz tartozó mintatanterveket. 

Ledolgozható tandíj?
A Pegazus programunknak köszönhetően az Edutus Főiskola hallgatói nemcsak a tandíjukat tudják "ledolgozni", hanem további gyakorlatra is szert tesznek, mely segíti a diploma megszerzése utáni munkába állást. Munkájukért a hallgatók bért kapnak, amelyből tanulmányaikat finanszírozhatják oly módon, hogy kamatmentes fizetési haladékot biztosítunk a költségtérítés megfizetése tekintetében. A tandíj mellett egyéb szolgáltatási költségek (pl. kedvezményes szállás, elektronikus tananyagok és jegyzetek, nyelvoktatás) is kiegyenlíthetők a program keretén belül. Erről további információt ide kattintva olvashatsz.

Kik vagyunk mi? 
Az Edutus Főiskola (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) 1995-ben indította el kihelyezett képzését Budapesten. A Tagozat 13 év után 2011-ben költözött Angyalföldről a Főváros III. kerületébe, Óbudára,  majd 2013-ban jelenlegi helyére, a Főváros XI. kerületében található Feneketlen tavi Campusra. Minden képzési helyszínen a hallgatók rendelkezésére áll zárt parkoló, szabadtéri sportpálya, tornaterem, konditerem, étterem, büfé. Az előadó- és szemináriumi termek korszerűek, folyamatos az informatikai háttérfejlesztés. A gólyabálok mellett, kulturális rendezvények sokasága, kiállítások, partik, tanár-diák sportrendezvények jellemzik a kínálatot.

Ne feledd! Átjelentkezési határidő: 2015. szeptember 10.! Kattints ide, hogy minden információt megtudj az átjelentkezésről.

 

Szólj hozzá